csomagok

Nagy lakberendezési csomag

admin

Nagy lakberendezési csomag

Ezer ötlet kavarog a fejében, de nem tudja, melyik úton induljon el? Esetleg fogalma sincs, hogy mit és hogyan, csak abban biztos, hogy valamit valahogyan? Ön pontosan tudja, hogy a lakberendezés nem olyan egyszerű, mint amilyennek a tévéműsorokban tűnik? Forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy lakberendezési csomagunkat azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik komplett szolgáltatást szeretnének kapni, és minden kérdésükre választ várnak a lakásban rejlő lehetőségekkel, belsőépítészettel és lakberendezéssel kapcsolatban. Ez a csomag minden olyan tervet tartalmaz, ami alapján a kivitelezés és a bútorozás egyértelműen megvalósítható.

Ár: 8 -12 000 Ft / nm + ÁFA

 • Felmérés (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
  A berendezendő tér minden egyes részletét megmérjük, ez alapján készítjük el tervezőprogramunkkal a ház vagy lakás 3D modelljét.
 • Vázlattervek 3D látványtervekkel, több változatban
  Ez a tervezés legkreatívabb szakasza, amikor megszületnek a lakberendezési és belsőépítészeti ötletek, és a 3D látványterveken életre kelnek. Látványterveink segítenek Önnek előre látni azt, hogy milyen lehetőségek rejlenek a térben, hogyan kapcsolódnak egymáshoz az egyes funkciók, és milyen színek, stílusjegyek és belsőépítészeti elemek jelenhetnek meg otthonában, vagy üzletében.

Ezzel kapcsolatban elárulunk egy műhelytitkot is:  hárman tervezünk, és mindenki készít egy változatot. Így Ön biztos lehet abban, hogy valóban három különböző látásmódot kap a vázlatokkal, elrendezésben, színvilágban egyaránt ;)

 • Berendezési terv 3D látványtervekkel
  A vázlatterveken kínált több lehetőségből végül összeáll a végleges berendezés, ami minden további műszaki terv alapjául szolgál.
  3D látványtervek  segítenek a végleges elrendezés, stílus és színvilág elképzelésében.
 • Műszaki tervek (világítási, építési-bontási, stb.)
  A műszaki tervek azt a célt szolgálják, hogy a kivitelezés során ne kelljen a kivitelezőnek kitalálnia a látványtervek alapján a teendőit, hanem pontos és egyértelmű, méretezett tervek alapján tudja végezni a munkát.
  Így Ön biztos lehet abban, hogy a végeredmény pontosan ugyanolyan lesz, mint amilyennek a látványtervek alapján elképzelte.
 • Belsőépítészeti elemek tervezése és méretezése
  A belsőépítészeti elemek alkalmazása – pl. álmennyezetek, gipszkarton polcrendszerek, térelválasztók – rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a tereket izgalmassá, egyedivé, és használhatóvá varázsoljuk. Ezen elemek is gondos tervezést igényelnek, méretezésük pedig a kivitelezési munkákat segítik.
 • Burkolási tervek (burkolat ajánlással)
  A burkolatok tervezése komoly odafigyelést igényel. Segítünk a burkolatok kiválasztásában, megtervezzük a burkolati kiosztásokat, amiket 3D látványterveken meg is mutatunk, végül pedig kiszámoljuk a szükséges mennyiségeket minden egyes elemből.
 • Bútortervek (falnézetek, metszetek méretezve) és bútorkonszignációk (anyagválasztással, bútorajánlással)
  Amikor a belsőépítészet elkészült, következhet a bútorozás. Gyakran egyedi bútorokat tervezünk, amik asztalosmunkával készülnek, vagy bútorstúdiók készítik őket. Ez esetben is nagyon fontos, hogy pontos méretezés alapján valósuljanak meg a tervek, így minden egyes elemről olyan terv készül, ami alapján a méret, az anyaghasználat és a stílus is egyértelmű.
  Vannak olyan berendezési elemek is, amiket legtöbbször üzletben vásárolunk meg, ilyen pl. a kanapé, szék, stb. Ezek kiválasztásában is segítünk, természetesen figyelembe véve a tervezett stílust, hangulatot, színvilágot.
 • Kiegészítők, lakástextilek ajánlása.
  Az “i-re a pontot” mindig a színek, tapéták, textilek, lámpák összehangolt tervezése teszi fel, így ez sem maradhat ki a lakberendezési szolgáltatásból.

Árajánlatkérés

További lakberendezési csomagjaink

Kis lakberendezési – Iroda csomag

admin

Kis lakberendezési - Iroda csomag

Gyakran előfordul, hogy a lakásfelújítás alkalmával nem csak új színek kerülnek a falakra, hanem megfogalmazódik az igény az átrendezésre, esetleg egy-egy új bútor vagy kiegészítő beszerzésére.

Kis lakberendezési csomagunkat annak ajánljuk, akinek a lakás beosztása és világítása már kialakult és megfelelő, csak új bútorokat szeretne vásárolni, vagy a meglévő bútorokkal átrendezné a helyiségeket, új hangulatot adva otthonának. Cégeknek is ezt a csomagunkat ajánljuk.

Ár: 6-7 000 Ft/nm + ÁFA (de minimum 100.000 Ft)

 

 • Felmérés (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
  A tér pontos felmérése minden esetben fontos része munkánknak.
 • Két alaprajzi vázlat 3D látványtervekkel
  Ebben a tervezési csomagban már 3D látványterveken is megmutatjuk mindazt, amit az alaprajzi elrendezésekről gondolunk, mindezt két különböző változatban.
  Leggyakrabban cégek veszik igénybe ezt a szolgáltatási csomagot, hiszen ott fordul elő gyakran, hogy a meglévő berendezést át kell rendezni a létszám változása miatt.
 • Berendezési terv, konszignációk (bútorajánlás, tapéta, színek, textilek).
  A bútorok átrendezésén túl a színek, tapéták, textilek változtatása adhat új lendületet egy lakásnak, háznak, vagy irodának, komoly nagy átalakítások nélkül.

Árajánlatkérés

További lakberendezési csomagjaink

lakberendezés, belsőépítészet

Belsőépítészeti csomag

admin

Belsőépítészeti csomag

Belsőépítészeti csomagunkat annak ajánljuk, aki elégedetlen lakása beosztásával, és szeretne változtatni, új helyiséget kialakítani, vagy épp összenyitni tereket, de az átalakított lakás lakberendezési tervezésében már nem kér segítséget.

lakberendezés

Hangulat csomag

admin

Hangulat csomag

Megunta a szobája színét, vagy feldobná a hangulatot egy menő tapétával? Rendelje meg Hangulat csomagunkat, és segítünk a színek, a tapéták, és a textilek összehangolásában, kiválasztásában.

Hangulat csomagunkat annak ajánljuk, aki csak új színeket és kiegészítőket, más hangulatot szeretne varázsolni otthonába, a bútorok és elrendezés megtartása mellett.

Ha a bútorok elrendezésében, vagy új bútorok választásában is segítséget kérne, akkor válassza egyéb csomagjainkat! A “Hangulat csomag” kifejezetten a falszínek, tapéták/falburkolatok és lakástextilek közös kiválasztásáról szól, és rajzokat vagy látványterveket nem tartalmaz.

Ár: 3.000Ft/nm + ÁFA – de legalább nettó 100.000 Ft

A tervezési csomag megrendelésével Ön a következőket kapja:

 • Igényfelmérés a helyszínen (csak Budapest)
  (amikor a tervezés helyszínén átbeszéljük, hogy mely helyiségek újragondolása a feladat, mi az, amivel jelenleg elégedetlen és változtatna rajta)
 • Falszín, tapéta/falburkolat, függöny/lakástextil ajánlás
  Ez a megbeszélés egy üzletben történik, ahol tapétákat, lakástextileket tudunk katalógusokból és anyagmintákból választani.

Árajánlatkérés

További lakberendezési csomagjaink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu